LPA-100 -raakaliuotin

Tuotteen kuvaus
Raakaliuotin
Erikoispuhdistettu alifaattinen raakaliuotin esipesuaineeksi likaiselle kalustolle.

Lisää tietoa tuotteesta

Erikoispuhdistettu alifaattinen raakaliuotin esipesuaineeksi likaiselle kalustolle. Lähes hajuton, miellyttävä käyttää ja turvallisempi vaihtoehto aromaattisille liuottimille.

Puhdistaa tehokkaasti rasvaiset osat, jäähdyttimen ja poistaa naftaroiskeet maalipinnalta. Huuhtoutuu helposti emulgointiaineen ansiosta.

Ei vahingoita maali- eikä lakkapintoja, metalleja, alumiinia eikä lasia. Toimii erinomaisesti kylmissä olosuhteissa. Jäätymispiste -12 °C.

Valmistaja: Finn-Elox Oy

Valmistusmaa
Suomi

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Katso myös

Usein kysyttyä tuotteistamme

Suurin osa Finn-Eloxin tuotteista kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Vuonna 2024 muutamme Pirkkalaan, jota ennen olemme toimineet Lempäälässä. Tuotesivulla on yleisimmin erikseen infoa, mikäli tuote ei ole valmistettu Suomessa (esim. Eurodet-tuotteet sekä painepesurit). 

Nykyaikainen tuotantolaitos rakennettiin Lempäälään vuonna 2007, ja yrityksenä Finn-Elox on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1995. Kokemusta löytyy siis yli 25 vuoden ajalta!

Myyjiemme yhteystiedot löydät toimialakohtaisilta sivuilta (selaa ylävalikosta) sekä Henkilöstö-sivulta. He auttavat sinua ratkaisemaan juuri sinun pesuaine- tai huoltotuotetarpeesi pitkällä kokemuksella. Myös EloxBotti voi ottaa ylös yhteystietosi ja pyytää myyjää soittamaan.

Javisst! Vänligen kontakta André (045 135 5799) eller Kai (040 940 3438). Tyvärr har vår hemsida ännu inget material på svenska, men André och Kai hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter.