Finn-Elox Oy valmistaa ja markkinoi ammattikäyttöön tarkoitettuja puhdistus – ja huoltokemikaaleja yli 20 vuoden kokemuksella. Yrityksellä on kaksi toimipistettä. Pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Lempäälässä, sivutoimipiste Vantaalla.

Yrityksen kolme suurinta asiakasryhmää ovat maatalous, kuljetus ja koneurakointi, joille valmistamme muun muassa lypsyrobottien emäs- ja hapanpesuaineet, auton- ja konekaluston pesuaineet sekä monitoimikoneiden puunmerkkausvärit.

Alun perin jo vuonna 1995 perustettu yritys sai vuonna 2004 uudet nykyiset omistajansa ja asiakkaiden kokemukset yhtiöstä alkoivat ottaa jättiharppauksia.

Finn-Eloxille on myönnetty kolme ISO-sertifikaattia: ISO 9001 (laatu), ISO 14001 (ympäristö) ja OHSAS 18001 (työterveys ja työturvallisuus).

Arvot

Toiminta Finn-Eloxissa perustuu kolmeen arvoon; antamiseenluottamukseen ja varmuuteen, jotka johtavat päämääräämme yhtenäisyyteen. Ymmärrämme, että arvojen loppuhuipennus, yhtenäisyyden välittyminen asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, vaatii ensin arvojen toteutumista yrityksen sisällä.

Antaminen merkitsee meille enemmän toisen tilanteen ja tarpeiden huomioimista ja vähemmän minä itse – tyyppistä ajattelua. Haluamme antaa itsestämme ja laittaa itsemme yksilöinä ja yrityksenä ”likoon” esimerkiksi asiakkaan tai työkaverin puolesta.

Arvostamme luottamusta ja pyrimme toimimaan kaikessa sen mukaisesti ansaitaksemme toistemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme luottamuksen ja arvostuksen. Ymmärrämme, että luottamus syntyy ja kasvaa ennen kaikkea rehellisyydestä, avoimuudesta ja yhdessä tekemisestä.

Varmuus on tietoa, tunnetta ja kokemusta siitä, että asiat menevät niin kuin ne on puhuttu.

Visio

Finn-Eloxin visio kuuluu ”edellä käyvää osaamista ja rajatonta yhteistyötä saman katon alta”. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaiset ja kokonaisvaltaiset tuoteratkaisut todellisessa yhteistyössä toimien.

Finn-Elox valmistaa kotimaisia, ammattikäyttöön tarkoitettuja puhdistus – ja huoltokemikaaleja yli 20 vuoden kokemuksella. Alun perin jo vuonna 1995 perustettu yritys sai vuonna 2004 uudet nykyiset omistajansa ja asiakkaiden kokemukset yhtiöstä alkoivat ottaa jättiharppauksia. Vuonna 2014 Finn-Elox sertifioi kolme ISO-järjestelmää varmistaakseen laadun asiakkaille. Tuloksena on entistä vastuullisempi kokonaisuus, joka näkyy niin tuotteissa kuin palveluissa. Kehitys on jatkuvaa.