Maatalous

Navetta- ja lypsytilojen on oltava puhtaat, jotta vältytään bakteerien ja virusten leviämiseltä eläimiin ja maitoon. Utareterveyden sekä tilojen puhtauden takaavat laadukkaat ja toimivat vedinsuihkeet, hapan- ja emäspesuaineet sekä muut desinfiontiaineet maitotilasi tarpeisiin. Tarjoamme tuotteita myös muiden maatilojen, kuten liha- ja siipikarjatilojen puhdistamiseen ja desinfiointiin. Valikoimastamme löydät myös suositut kalustonpesuaineet sekä huoltokemikaalit.

Lypsykarjatilat

Nautatilat

Sikatilat

Siipikarjatilat

Viljatilat

Vedinsuihkeet lypsytiloille

Vetimiin ja utareisiin tarkoitetut klooriheksidiini-, aktiivijodi- tai maitohappopohjaiset vedinsuihkeemme, sekä robotti- että luomutilakäyttöön ovat tehokkaita estämään utaretulehduksia sekä hoitamaan utareterveyttä. Suosittuja vedinsuihkeitamme ovat mm. Top-Dip, Bacto-Lac, Jofo ja Ido-Mil

Hapan- ja emäspesuaineet yhdistelmäpesuun lypsy- ja muille tiloille

Hapanpesuaineet poistavat tehokkaasti maitokiveä ja muita epäorgaanisia saostumia, kuten esimerkiksi ruostetta. Hapanpesuaineitamme ovat mm. Karbo, Sulfo ja Focid.

Emäspesuaineet poistavat ja sitovat tehokkaasti rasvaa ja proteiinilikaa saaden aikaan erinomaisen pesutuloksen.  Emäspesuaineitamme ovat mm. Kompo, Hyper-L ja Aurora

Muu desinfiointi ja pesu maatiloilla

Desinfioivilla pesuaineillamme estät bakteerien, viruksien tai homeen leviämisen esimerkiksi lypsyrobottien harjaksissa ja desinfioit pinnat hapan- ja emäspesun jälkeen. Tuotteet sopivat myös muille maatiloille pesuun ja desinfiointiin. Tutustu alta mm. Veper-harjapesuaineeseen, Forteva-vaahtopesuaineseen, Force 7 -jälkidesinfiointiaineeseen ja Optima Pro -biotehopesuaineeseen.

Elox maatalous

Maatalouskoneiden ja kaluston pesu

Tiedämme, että joskus maatalouskoneet menevät likaiseksi erinäisistä syistä. Meiltä löydät varmasti ratkaisun, oli kyseessä sitten puimuri, traktori tai joku muu kone. Alla on joitain suosituimpia aineita maatalouden koneiden pesuun, kuten Red-Strike ja Trefoil. Käy katsomassa myös kaikki pesuaineemme koneille ja kalustolle täältä. Sivuiltamme löydät myös lasinpesunesteet, aerosolit ja muut huoltotuotteet.

traktori

Asiakkaamme kertovat tuotteistamme

"Finn-Eloxin vedinsuihke Top-Dip on ollut tilallamme käytössä vuodesta 2010. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, ei ole mitään tarvetta vaihtaa vedintenhoitoainetta."

Ota yhteyttä maatalousmyyjiin

Eija Lagerstedt

TEKNINEN MYYJÄ – MAATALOUS

Jaakko Koljonen

TEKNINEN MYYJÄ – MAATALOUS

Sirpa Tammi

TEKNINEN MYYJÄ – MAATALOUS

André Portin

André Portin

FÖRSÄLJNING PÅ SVENSKA