Koneurakointi

Metsämonitoimikoneiden kanssa työskenteleville Finn-Elox tarjoaa puiden merkkausvärit sekä teräketjuöljyt. Muillekin koneurakoitsijoille tarjoamme kaluston tehokkaat puhdistusaineet sekä huoltotuotteita, kuten jäähdytinnesteitä ja voiteluaineita. Aerosolipullomme kulkevat kätevästi mukana vaikkapa ohjaamossa. Laajentuneen valikoimamme myötä tarjoamme myös laajasti öljyjä, kysy lisää myyjiltämme!

Metsäkoneille

Pesuaineet

Huoltotuotteet

Merkkausvärit metsäkoneille

Valikoimastamme löydät merkintävärit harvestereille sekä käsin painekannulla laitettaviksi. Metmark-merkkausväri on metanolipohjainen ja toimii säällä kuin säällä (-50°C). Glycolor-merkkausväri on glykolipohjainen tummapigmenttinen sekä imeytymätön (-32°C). Ruosteenesto- ja voiteluominaisuuksien myötä merkkausvärimme ovat luotettavia käyttää, ja erikoispigmentit takaavat, että väri pysyy juoksevana.  

Glycolor punainen merkintäväri

Pesuaineet ja liuottimet

Vaativissa olosuhteissa toimiville koneille tarvitaan myös tehokkaat pesuaineet. Valikoimastamme löydät esimerkiksi erittäin suositun Red-Strike -pesuaineen, joka on suunniteltu erityisesti raskaalle kalustolle ja voidaan levittää painekannulla tai painepesurilla. Tehokkaampaa rasvan, öljyn ja tervan poistoa varten valikoimastamme löydät esim. LP-100 -raakaliuotinpesuaineen. 

Red-Strike ja Heikki Silvennoinen

Aerosolit kätevässä koossa

Valikoimastamme löytyy monenlaisia eri aerosolipulloja, joita on helpompi kuljettaa mukana. Koneurakointiin suosikkituotteitamme ovat esimerkiksi Special Lasispray, jolla puhdistetaan erittäinkin likaiset lasipinnat, sekä Multioil, jolla saadaan kosteus syrjäytettyä sähkölaitteista sekä voideltua niveliä.  

Multioil aerosol

Hytin ja käsien puhdistus

Tässä poimintamme hytin sekä käsien nopeaan puhdistukseen, kun vettä ei ole saatavilla. Lasit saat puhtaaksi Special Lasispraylla, kädet Käsivaahdolla ja hytin Special Wipes -puhdistusliinoilla, jotka toimivat aina -20 asteeseen asti. Tarjoamme myös sisäpesuainetiivisteet.

Keskusvoitelurasvat ja rasvapatruunat

Stardust PCL– keskusvoitelurasvat sekä rasvapatruunat sisältävät hydrokeraamisia ainesosia, jotka antavat lisäsuojaa kulumista vastaan. Saatavilla kalsiumpohjaisia sekä litiumsaenteisia rasvoja, jotka täyttävät NLGI 0-, 00-, 1- ja 2-luokitukset.

Tutustu myös Voitelukeskuksen laajaan valikoimaan, mm. Petro-Canada, alta painikkeesta! 

Öljyt - hydrauliikkaöljyt, teräketjuöljyt sekä moottoriöljyt

Kasvanut tuotevalikoimamme tarjoaa nyt myös koneurakointiin tarvittavia öljyjä. Päivitämme sivujamme niiden osalta pian. Sitä ennen, ole yhteydessä teknisiin myyjiimme näistä tuotteista, kiitos!

Tulossa pian sivuille!

Asiakkaamme kertovat tuotteistamme

"Metmark-merkkausvärissä on hintalaatusuhde kohdallaan. Väri ei sakkaannu, tuki suuttimia eikä myöskään valu takaiskuventtiilin päästä. Merkkausväri ei ole arka säätilojen vaihteluille, joten se säilyy hyvin puun päässä myös sadekeleillä."

Ota yhteyttä koneurakointimyyjiin

Pasi "Pastori" Hautamäki

TEKNINEN MYYJÄ – KONEURAKOINTI

Aimo Suopelto

Aimo Suopelto

TEKNINEN MYYJÄ – KONEURAKOINTI

Juho Tauriainen

TEKNINEN MYYJÄ – KONEURAKOINTI

Juho Tauriainen

TEKNINEN MYYJÄ – KONEURAKOINTI