Yritysyhteistyö

Yrityksemme visio edelläkäyvää osaamista ja rajatonta yhteistyötä saman katon alta tarvitsee toteutuakseen ammattitaitoisia kumppaneita. Haemmekin jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa. Meistä saat yrityksellesi luotettavan ja rehdin yhteistyökumppanin, tehokkuudesta ja laadusta tinkimättä yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme avoimia kaikenlaisille ideoille ja ajatuksille, jotka tukevat yrityksemme arvomaailmaa ja sen pohjalta rakennettua kivijalkaa.

Sopimusvalmistus

Oletko kiinnostunut tuotteistamme räätälöitynä omalle brändillesi? Olemme palvelleet menestyksekkäästi useiden vuosien ajan lukuisia suomalaisbrändejä sopimusvalmistuksen saralla. Sopimusvalmistustuote voi koskea olemassa olevia tai täysin uusia tuotteita. Meistä saat joustavan ja ammattitaitoisen yhteistyökumppanin sekä laatutuotteet, joihin linkität mielelläsi yrityksesi.

Jälleenmyynti

Oletko kiinnostunut lasinpesunesteen jälleenmyynnistä? Haluatko tarjota asiakkaillesi ensiluokkaisia kotimaisia pesuaineita? Rakennamme jälleenmyyntiverkostoamme Euroopassa, ensisijaisesti Suomessa ja Ruotsissa ja olemme jatkuvasti kiinnostuneita uusista jälleenmyyjistä. Tarjoamme sinulle kotimaiset laatutuotteet suoraan tehtaaltamme. Saat kilpailukykyiset hinnat, nopeat toimitukset ja asiantuntevan palvelun.

Finn-Elox on osaava ja ammattitaitoinen tavarantoimittaja. Yhdessä löydämme jatkuvasti uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Näin varmistamme korkealaatuisen palvelun.

Kontaktisi yritysyhteistyössä:

Jussi-Pekka Martikainen

Jussi-Pekka Martikainen

TOIMITUSJOHTAJA