Autonhoito

Finn-Elox on keskittynyt palvelemaan autonhoidon ammattilaisia kotimaisen Stardust PCS -tuotemerkillä, jonka valikoimasta löydät niin esipesuaineet, shampoot, raudan- ja pienpoistoaineet kuin Pohjolaan suunnitellut pinnoitteet ja vahat. Paremman valikoiman ja lisää tietoa Stardustin ammattilaistuotteista löydät Stardust Family -sivuilta, johon suurin osa tämän osuuden linkeistä vie. Jos olet kiinnostunut ostamaan itsellesi omaan käyttöön autonhoitotuotteita, meillä on Stardust Shop -verkkokauppa.

Pesuaineet

Kiillotus ja pinnoitus

Muut

Stardust PCS Ammattilaisille

Finn-Eloxin kehittämä Stardust-perhe sisältää tarvitsemasi tuotteet pohjatöistä, pinnoittamisesta aina jälkihoitoon. Tarjoamme todella laadukkaita tuotteita, jotka helpottavat autonhoidon ammattilaisen arkea. Huippulaadukkaat tuotteet takaavat loppuasiakkaiden tyytyväisyyden ja he palaavat uudestaan palveltaviksi.

Stardustin ammattilaistuotteet käsittelypisteille on koottu punaisen Stardust-logon alle Stardust Family -sivulle, joilta löydät myös Stardust-käsittelypisteiden kartan.

Stardust logo punainen

Autonhoitotuotteet kuluttajakäyttöön

Stardustin kuluttajatuotteet julkaistiin muutama vuosi sitten jälleenmyyjien sekä oman verkkokauppamme käyttöön. Kätevät 500 ml:n triggeripullot sopivat omaan käyttöön mainiosti.

Stardustin kuluttajatuotteet on koottu sinisen Stardust-logon alle Stardust Shop -verkkokauppaan.

Stardust sininen logo

Asiakkaamme kertovat tuotteistamme

"Jo viiden vuoden ajan olemme käyttäneet Stardustin ja Finn-Eloxin tuotteita. Stardustia ennen testasimme useampaa pinnoitetta, mutta emme olleet tyytyväisiä toimivuuteen ja asentamiseen. PCS 2 sekä PCS 5 ovat toimineet luvatunlaisesti. Vihdoin on löytynyt tuoteperhe jolta saamme kaikki mitä tarvitsemme ja varsinkin tuotteet, jotka toimivat!"

Ota yhteyttä autonhoitopuolen myyjiin

Juhamarkus Korhonen

Juhamarkus Korhonen

TEKNINEN MYYJÄ – KULJETUS & AUTONHOITO

Antti Pulli

Antti Pulli

TEKNINEN MYYJÄ – KULJETUS & AUTONHOITO

Kai Sirviö

Kai Sirviö

TEKNINEN MYYJÄ – SERVICE PÅ SVENSKA

Jarmo Aalto

TEKNINEN MYYJÄ – AUTONHOITO