Kuljetus

Raskas kalusto vaatii myös ammattimaiset tuotteet pesuun. Pohjolan ankarat tieolosuhteet tuovat haasteensa kaluston pesuun, mutta onneksi on Finn-Eloxin laadukkaat ja tehokkaat aineet! Meiltä löydät esipesuaineet, liuotinpesuaineet, rasvan- ja pienpoistoon tarkoitetut aineet sekä raudanpoistoaineet niin käsinpesuun, harjakoneisiin kuin matalapaineruiskuihin ja painepesureihin. Lisäksi valikoimaamme kuuluu tehokkaat ja pakkasenkestävät kotimaiset lasinpesunesteet sekä rutkasti huoltotuotteita ja -aerosoleja.

Pesu

Huolto

Kaluston pesuaineet ylläpitopesuun

Raskaan kaluston pesuaineet on suunniteltu erityisesti rekkojen ja kuorma-autojen puhdistukseen, joissa vaaditaan tehokasta lianirrotuskykyä ja suojaavia vahaominaisuuksia. Ehdoton kuljetuspuolen suosikkituote on Red-Strike eli huippuluokan pesuaine, joka käy niin käsinpesuun kuin harjakoneeseen, matalapaineruiskuun tai vaahdottimeen. Tarjoamme laajasti myös ns. märkävahoja, jotka luovat vettä hylkivän ja kiiltävän pinnan pesun yhteydessä (esim. Wax-Strike).

Red-Strike kalustonpesuaine

Tuotenosto

Joka kohteeseen. Kertavedolla. Red-Strike.

Vuodesta toiseen, suosituin tuotteemme on raskaan kaluston pesuaine Red-Strike, redstraikki, rakkaalla on monta nimeä. Irrottaa muun muassa maantiesuolaa, rasvaa, öljyjä, hyönteisjäämiä ja muita vaikeita epäpuhtauksia. Täydellinen valinta ympärivuotiseen pesuun!

Red-Strike ja Heikki Silvennoinen

Liuotinpesuaineet vaativampiin pesuihin

Erittäin vaativiin pesuihin tarjoamme myös tehokkaampia liuotinpesuaineita. Liuottimet poistavat vaikeaa likaa, kuten rasvaa, öljy- ja dieselvalumia, tervaa, pihkaa, mahlaa sekä pinttyneitä hyönteisiä rutkasti paremmin kuin perinteiset esipesuaineet. Suosituimpia tuotteita liuottimista ovat esim. Clear-Strike tervan- ja liimanpoistoaine ja LP-100 raakaliuotin. 

LP-100 raakaliuotin 20 litraa

Lasinpesunesteemme, jotka kestävät jopa -82 °C pakkasta laimentamattomana (Metapro -82°C), on suunniteltu erityisesti Pohjolan ääriolosuhteisiin. Nämä pesunesteet takaavat selkeän näkyvyyden ja turvallisuuden kaikissa sääolosuhteissa, varmistaen tuulilasin puhtauden ja jään sulamisen tehokkaasti myös ankarimmissa talviolosuhteissa, kuin myös hyönteisten jäämien tehokkaan poistamisen laseilta kesällä.

Metapro -82c tuulilasinpesuneste

Valmistamme busseissa käytettäviä WC-kemikaaleja kesä- ja talvikäyttöön, kuten Tornado ja Winter Tornado. Lisäksi valikoimaamme kuuluu esim. sisustanpuhdistusaineita ja ilmanraikastimia, kuten Fresh-Strike

Tornado-WC-kemikaali

Kätevät aerosolipullot on helppo säilyttää myös vaikkapa ohjaamossa (ota huomioon käyttöohjeet). Suosituimpia aerosolejamme ovat mm. Special Lasispray, jolla saadaan rasvaisinkin lasi säkenöivän kirkkaaksi, sekä Multioil- voitelu- ja suoja-aine, joka syrjäyttää kosteuden sähkölaitteista sekä voitelee erilaiset liikkuvat nivelet ja vivustot.

Multioil aerosol

Jäähdytinnesteet

Meiltä saat kaikille niin autojen kuin raskaan kaluston merkeille Prima-jäähdytinnesteet eri väreissä: punainen, keltainen ja vihreä. Jäähdytinnesteemme antavat korroosio- ja jäätymissuojan moottoreille ja jäähdytinjärjestelmille ja ovat eri valmistajien standardit täyttäviä.

Prima Jäähdytysneste keltainen

Laajentuneen konsernimme ansiosta saat nyt kauttamme laajan valikoiman voiteluaineita, öljyjä ja rasvoja ammattikäyttöön. Stardust-brändimme alta löydät korkeapainerasvoja sekä keskusvoitelurasvoja. Hitech Chemicals toimii edustajanamme PEMCO-öljyissä, ja Voitelukeskuksen kautta saat mm. MANNOL– ja Petro Canada -öljyt sekä suodattimet. Käy tutustumassa näihin omilta kotisivuiltaan alta painikkeista – kysy myös myyjiltämme lisää. 

Meiltä saat myös AdBlue-urealiuokset moderneihin kuorma-autoihin erillisellä ureasäiliöllä. Sivuillemme päivitetään tuotetietoja myöhemmin, kysy myyjiltämme lisää!

Asiakkaamme kertovat

"Arvostamme toimitusvarmuutta, hyvää hinta-laatusuhdetta ja paikallista toimijaa. Finn-Elox täyttää nämä kaikki."

Ota yhteyttä kuljetuspuolen myyjiin

Juhamarkus Korhonen

Juhamarkus Korhonen

TEKNINEN MYYJÄ – KULJETUS

Antti Pulli

Antti Pulli

TEKNINEN MYYJÄ – KULJETUS

Kai Sirviö

Kai Sirviö

TEKNINEN MYYJÄ – SERVICE PÅ SVENSKA