Laatutyö vaatii laatukemikaalit

Haluamme varmistaa osaltamme työsi laadukkaan jäljen. Tarjoammekin käyttöösi kotimaiset puhdistus- ja huoltokemikaalit yli 20 vuoden kokemuksella.

Valmistamme tuotteet itse Lempäälässä ja voimmekin taata sinulle, että tuotteemme vastaavat käyttötarkoitustaan ja tekevät sen mitä lupaavat. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi palvelemme sinua ainutlaatuisella palvelukokemuksella. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastataksemme entistä paremmin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kohtaamiin haasteisiin kohti täydellistä puhtautta.

Tutustu lisää ajatuksiimme ja toimintaamme vastuullisuus osiossa.


Näin jätät tilauksesi

Kerro meille tilanteesi ja tarpeesi niin ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua ratkaisemaan tarkoitukseesi sopivimmat tuotteet ja tarvikkeet. Voit myös soittaa ja tilata tuotteet suoraan asiakaspalvelustamme (03) 2732 000. Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 08.00-16.00.

Toimitamme tilatut tuotteet normaalisti viikon sisällä tilauksesta. Mikäli tarvitset tuotteet aikaisemmin keskustelethan mahdollisuuksista asiakaspalvelumme kanssa.

Käytämme myynnissä sopimusehtona Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja.


Etikettiemme uudet käyttösymbolit

Haluamme helpottaa tuotteidemme käyttöä, joten otimme käyttöön uudet käyttösymbolit. Nämä symbolit kertovat sinulle nopeasti yhdellä vilkaisulla miten esimerkiksi varastoit tuotteitamme oikein. Symboleita tulet näkemään tuote-etiketeissä ja tuotekorteissamme. Toivomme uusien symboleiden helpottavan sinua entisestään tuotteidemme käytössä. Lataa symbolit tästä