Veper -lypsyrobotin harjapesuaine

Tuotekuvaus
Lypsyrobotin harjaksille desinfioiva pesuneste, joka estää bakteerien leviämisen.

 

Lisää tietoa tuotteesta

Veper desinfioi tehokkaasti lypsyrobotin harjat antaen ensiluokkaisen lopputuloksen.

Veper on vetyperoksidipohjainen pesuneste, joka desinfioi lypsyrobotin harjat. Tuote soveltuu erinomaisesti myös pintojen loppudesinfiointiin.

Nopeavaikutteinen Veper toimii jo 5–20 °C lämpötilassa tuhoten tehokkaasti virukset, bakteerit, levät ja sienet.

Veper liukenee helposti sekä kylmään että lämpimään veteen. Tuotteen tensidit ovat biologisesti hajoavia.

Tuotteen pH tiivisteenä 1,0 ja käyttöliuoksena noin 3,0.

Käyttökohteet
Lypsyrobottien harjat, pintojen desinfiointi alkutuotannossa ja elintarviketeollisuudessa, mm. laitteistot, putkistot, tankit.

Käyttöohje
Ohjeannostus 0,3–0,5 %. Katso tarkemmat ohjeet lypsyrobotin käyttöohjeista. Loppudesinfioinnissa ohjeannostus 0,3–1,3 %, käyttölämpötila 5–20 °C. Ei tarvitse huuhdella ellei suorassa kontaktissa elintarvikkeisiin.

Sisältää
vetyperoksidia 15–30 %, peretikkahappoa 5–14 %

Varastointi
Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Suojattava auringonvalolta.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Katso myös

Usein kysyttyä tuotteistamme

Suurin osa Finn-Eloxin tuotteista kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Vuonna 2024 muutamme Pirkkalaan, jota ennen olemme toimineet Lempäälässä. Tuotesivulla on yleisimmin erikseen infoa, mikäli tuote ei ole valmistettu Suomessa (esim. Eurodet-tuotteet sekä painepesurit). 

Nykyaikainen tuotantolaitos rakennettiin Lempäälään vuonna 2007, ja yrityksenä Finn-Elox on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1995. Kokemusta löytyy siis yli 25 vuoden ajalta!

Myyjiemme yhteystiedot löydät toimialakohtaisilta sivuilta (selaa ylävalikosta) sekä Henkilöstö-sivulta. He auttavat sinua ratkaisemaan juuri sinun pesuaine- tai huoltotuotetarpeesi pitkällä kokemuksella. Myös EloxBotti voi ottaa ylös yhteystietosi ja pyytää myyjää soittamaan.

Javisst! Vänligen kontakta André (045 135 5799) eller Kai (040 940 3438). Tyvärr har vår hemsida ännu inget material på svenska, men André och Kai hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter.