Tornado -wc-kemikaali

Tuotekuvaus

Tarkoitettu käytettäväksi kemiallisissa- ja vesikäymälöissä, erityisesti linja- ja matkailuautoissa, joissa wc:n apuaineelta vaaditaan hajunpoisto- ja desinfiointiominaisuuksia.

Lisää tietoa tuotteesta

Tornado wc-kemikaali on toimintavarma, myös kuumimmassa helteessä.

Tornado hajottaa niin paperia kuin ulostetta, estää haitallisten bakteerien kasvua ja antaa raikkaan tuoksun.

Tarkoitettu käytettäväksi kemiallisissa- ja vesikäymälöissä, erityisesti linja- ja matkailuautoissa, joissa wc:n apuaineelta vaaditaan hajunpoisto- ja desinfiointiominaisuuksia.

Ei sisällä haitallisia kloriitteja tai formaliineja. Biologisesti täysin hajoava.

Voit valita raikkaan omenan- tai sitruunantuoksun.

Tuote on väriltään sininen.

Käyttökohteet
Linja-autot, matkailuvaunut- ja autot, veneet, siirettävät wc:t.

Tuotekuvaus
Hajottava wc-kemikaali
Raikkaan tuoksuinen ja tehokkaasti desinfioiva wc-tilojen klassikko

Pakkauskoot
20 l kanisteri
200 l tynnyri
1 000 l IBC-kontti

Tuotekortti: https://pesuaine.com/wp-content/uploads/2023/11/Finn-Elox_Tornado.pdf

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Katso myös

Usein kysyttyä tuotteistamme

Suurin osa Finn-Eloxin tuotteista kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Vuonna 2024 muutamme Pirkkalaan, jota ennen olemme toimineet Lempäälässä. Tuotesivulla on yleisimmin erikseen infoa, mikäli tuote ei ole valmistettu Suomessa (esim. Eurodet-tuotteet sekä painepesurit). 

Nykyaikainen tuotantolaitos rakennettiin Lempäälään vuonna 2007, ja yrityksenä Finn-Elox on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1995. Kokemusta löytyy siis yli 25 vuoden ajalta!

Myyjiemme yhteystiedot löydät toimialakohtaisilta sivuilta (selaa ylävalikosta) sekä Henkilöstö-sivulta. He auttavat sinua ratkaisemaan juuri sinun pesuaine- tai huoltotuotetarpeesi pitkällä kokemuksella. Myös EloxBotti voi ottaa ylös yhteystietosi ja pyytää myyjää soittamaan.

Javisst! Vänligen kontakta André (045 135 5799) eller Kai (040 940 3438). Tyvärr har vår hemsida ännu inget material på svenska, men André och Kai hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter.