Red-Strike -kalustonpesuaine

Tuotekuvaus
Liuotinpesu
Huippuluokan pesuaine ympärivuotisiin pesuihin.

Lisää tietoa tuotteesta

Red-Strike on huippuluokan pesuaine, jolla on erinomainen kyky irroittaa erilaisia likakertymiä tehokkaasti. Kehittyneen koostumuksensa vuoksi sopii erilaisille pinnoille.

Erinomainen lianirrotuskyky mahdollistaa pesuaineen käytön ympärivuotisissa pesuissa. Soveltuu erinomaisesti harjakoneiden esi- ja harjapesuaineeksi sekä käsinpesuun.

Irrottaa muun muassa maantiesuolaa, rasvaa, öljyjä, hyönteisjäämiä ja muita vaikeita epäpuhtauksia.

Miellyttävän kevyt tuoksu käyttäjälle ja lopputuloksena kauniin kirkas pinta.

Erikoisominaisuuksien ansiosta voidaan levittää märälle pinnalle, mutta paras lopputulos saavutetaan aina kuivalle pinnalle levitettynä.

Tuotteen pH tiivisteenä 14 (erittäin emäksinen).

Käyttökohteet
Raskaskalusto, henkilöautot, matkailuautot, pressut, säiliöt, harjapesukoneet.

Käyttöohje
Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:10 – 1:100 harjapesukoneissa tai käsinpesussa, 1:5 – 1:30 matalapaineruiskulla, 1:15 – 1:50 painepesurissa. Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa noin 30 sek – 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.

Varastointi
Ei saa jäätyä

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Katso myös

Usein kysyttyä tuotteistamme

Suurin osa Finn-Eloxin tuotteista kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Vuonna 2024 muutamme Pirkkalaan, jota ennen olemme toimineet Lempäälässä. Tuotesivulla on yleisimmin erikseen infoa, mikäli tuote ei ole valmistettu Suomessa (esim. Eurodet-tuotteet sekä painepesurit). 

Nykyaikainen tuotantolaitos rakennettiin Lempäälään vuonna 2007, ja yrityksenä Finn-Elox on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1995. Kokemusta löytyy siis yli 25 vuoden ajalta!

Myyjiemme yhteystiedot löydät toimialakohtaisilta sivuilta (selaa ylävalikosta) sekä Henkilöstö-sivulta. He auttavat sinua ratkaisemaan juuri sinun pesuaine- tai huoltotuotetarpeesi pitkällä kokemuksella. Myös EloxBotti voi ottaa ylös yhteystietosi ja pyytää myyjää soittamaan.

Javisst! Vänligen kontakta André (045 135 5799) eller Kai (040 940 3438). Tyvärr har vår hemsida ännu inget material på svenska, men André och Kai hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter.