Rasvanpoisto

RP-100
Tuotekuvaus
Rasvanpoistoaine
Perinteinen jarrucleaner

Lisää tietoa tuotteesta

RP-100 on tehokas rasvan ja lian poistaja.

Irrottaa itsepintaisimmatkin öljy-, rasva-, ja asfalttitahrat sekä muut epäpuhtaudet kaikilta kovilta pinnoilta.

Poistaa tehokkaasti myös kovettuneet voiteluaineet puhdistettavilta pinnoilta.

RP-100 soveltuu lisäksi maalattavien ja liimattavien kohteiden sekä jarrulevyjen, koneenosien ja kytkinpintojen perusteelliseen puhdistukseen.

Tuotteen haihtuvuus pinnoilta on erinomainen. Ei sisällä asetonia.

Käyttökohteet
Kytkimet ja jarruosat, moottorit, koneet, laitteet, metalli-, lasi- ja keramiikkapinnat, useimmat kumi-, muovi- ja maalatut pinnat.

Käyttöohje
Käyttövalmis tuote, ei laimenneta vedellä.

Sisältää
teollisuusbensiiniä, n-heksaania

Varastointi
Suojattava auringonvalolta. Säilytettävä tiiviisti suljettuna.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Katso myös

Usein kysyttyä tuotteistamme

Suurin osa Finn-Eloxin tuotteista kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Vuonna 2024 muutamme Pirkkalaan, jota ennen olemme toimineet Lempäälässä. Tuotesivulla on yleisimmin erikseen infoa, mikäli tuote ei ole valmistettu Suomessa (esim. Eurodet-tuotteet sekä painepesurit). 

Nykyaikainen tuotantolaitos rakennettiin Lempäälään vuonna 2007, ja yrityksenä Finn-Elox on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1995. Kokemusta löytyy siis yli 25 vuoden ajalta!

Myyjiemme yhteystiedot löydät toimialakohtaisilta sivuilta (selaa ylävalikosta) sekä Henkilöstö-sivulta. He auttavat sinua ratkaisemaan juuri sinun pesuaine- tai huoltotuotetarpeesi pitkällä kokemuksella. Myös EloxBotti voi ottaa ylös yhteystietosi ja pyytää myyjää soittamaan.

Javisst! Vänligen kontakta André (045 135 5799) eller Kai (040 940 3438). Tyvärr har vår hemsida ännu inget material på svenska, men André och Kai hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter.