Plurix -yleispuhdistusaine

Tuotekuvaus
Yleispuhdistusaine
Erittäin tehokas orgaanisen ja epäorgaanisen lian poistoon.

Lisää tietoa tuotteesta

Miellyttävän tuoksuinen nestemäinen yleispuhdistusaine, mikä sopii kaikille pestäville pinnoille. Plurix on erittäin tehokas orgaanisen ja epäorgaanisen lian poistoon.

Kätevän suihkupullon ansiosta Plurix on helppokäyttöinen ja se on käyttövalmis tuote.

Puhdistettaviin kohteisiin jää miellyttävän raikas tuoksu.

Käyttökohteet
mm. autojen muovipinnat, kangas, keraamiset pinnat, nahka, kumi, metalli, lattiat, ym.

Käyttöohje
Ruiskuta pesuaine puhdistettavaan kohteeseen ja pyyhi mikrokuituliinalla. Viimeistele tarvittaessa puhtaalla mikrokuituliinalla. Vältä pitkäaikaista kosketusta alumiinintai vastaavien arkojen pintojen kanssa. Huolehdi, että puhdistettava pinta on jäähtynyt.

Tuote on käyttövalmis.

Pakkauskoot
750 ml suihkepullo 12kpl laatikko

Varastointi
Ei saa jäätyä.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Katso myös

Usein kysyttyä tuotteistamme

Suurin osa Finn-Eloxin tuotteista kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Vuonna 2024 muutamme Pirkkalaan, jota ennen olemme toimineet Lempäälässä. Tuotesivulla on yleisimmin erikseen infoa, mikäli tuote ei ole valmistettu Suomessa (esim. Eurodet-tuotteet sekä painepesurit). 

Nykyaikainen tuotantolaitos rakennettiin Lempäälään vuonna 2007, ja yrityksenä Finn-Elox on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1995. Kokemusta löytyy siis yli 25 vuoden ajalta!

Myyjiemme yhteystiedot löydät toimialakohtaisilta sivuilta (selaa ylävalikosta) sekä Henkilöstö-sivulta. He auttavat sinua ratkaisemaan juuri sinun pesuaine- tai huoltotuotetarpeesi pitkällä kokemuksella. Myös EloxBotti voi ottaa ylös yhteystietosi ja pyytää myyjää soittamaan.

Javisst! Vänligen kontakta André (045 135 5799) eller Kai (040 940 3438). Tyvärr har vår hemsida ännu inget material på svenska, men André och Kai hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter.