LP-100 -raakaliuotin

Tuotekuvaus
Raakaliuotin
Voimakas liuotin erittäin likaisen kaluston esipesuun ja osien puhdistukseen

Lisää tietoa tuotteesta

LP-100 antaa pielle, suolalle ja öljylle kyytiä.

Voimakas esipesuaine likaiselle kalustolle. Poistaa tehokkaasti pikeä, nokea, öljyä ja rasvaa esimerkiksi asfaltti- ja kaivinkoneista, linja-autojen peristä, puomeista sekä veneiden pilssipumpuista.

Huuhtoutuu helposti emulgointiaineen ansiosta.

Ei vahingoita maali- eikä lakkapintoja, metalleja, alumiinia eikä lasia. Korroosioinhibiittorin ansioista ei myöskään vahingoita kevytmetalleja esimerkiksi moottorin pesussa.

Toimii erinomaisesti myös kylmissä olosuhteissa.

Soveltuu myös harjakoneiden harjojen perusteelliseen puhdistukseen sekä osien puhdistukseen.

pH neutraali.

Käyttökohteet
Soveltuu kaikenlaisen kaluston esipesuun, moottoreiden ja osien puhdistukseen sekä harjakoneiden harjoille.

Käyttöohje
Käytetään laimentamattomana. Levitä matalapaineruiskulla kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa 1 – 3 min. Pese tämän jälkeen kalusto normaalisti auto- tai liuotinshampoolla.

Sisältää
teollisuusbensiiniä (maaöljy), trimetyylibentseeniä, emulgaattoria

Varastointi
Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Suojeltava auringonvalolta.

[button text=”Käyttöturvallisuustiedote” style=”shade” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ link=”https://pesuaine.com/wp-content/uploads/2020/08/KTT-LP-100-FI.pdf” target=”_blank”]

Katso myös

Usein kysyttyä tuotteistamme

Suurin osa Finn-Eloxin tuotteista kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Vuonna 2024 muutamme Pirkkalaan, jota ennen olemme toimineet Lempäälässä. Tuotesivulla on yleisimmin erikseen infoa, mikäli tuote ei ole valmistettu Suomessa (esim. Eurodet-tuotteet sekä painepesurit). 

Nykyaikainen tuotantolaitos rakennettiin Lempäälään vuonna 2007, ja yrityksenä Finn-Elox on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1995. Kokemusta löytyy siis yli 25 vuoden ajalta!

Myyjiemme yhteystiedot löydät toimialakohtaisilta sivuilta (selaa ylävalikosta) sekä Henkilöstö-sivulta. He auttavat sinua ratkaisemaan juuri sinun pesuaine- tai huoltotuotetarpeesi pitkällä kokemuksella. Myös EloxBotti voi ottaa ylös yhteystietosi ja pyytää myyjää soittamaan.

Javisst! Vänligen kontakta André (045 135 5799) eller Kai (040 940 3438). Tyvärr har vår hemsida ännu inget material på svenska, men André och Kai hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter.