Kompo -emäspesuaine

Tuotekuvaus
Desinfioiva yhdistelmäpesu
Asiakkaidemme suosima, desinfioiva, emäksinen yhdistelmäpesuaine

Lisää tietoa tuotteesta

Kompo tarjoaa tehokkaan, testatun pesutuloksen maidon tuotantovälineiden pesuun.

Tuotteen emäkset ja tensidit poistavat ja sitovat tehokkaasti rasvaa ja proteiinilikaa saaden aikaan erinomaisen pesutuloksen. Desinfioivat komponentit tuhoavat maidontuotannolle haitalliset bakteerit ja muut mikrobit. Käyttöliuos ei vahingoita teräs-, muovi-, kumi- tai lasipintoja.

Vahvan tiivisteen ansiosta taloudellinen käyttää.

Kompo on Maa- ja elintarviketeollisuus tutkimuskeskuksen, MTT:n, testaama ja hyväksymä.

Vuoropesussa tehokas pari esimerkiksi happaman Karbon tai Sulfon kanssa.

Soveltuu robottikäyttöön ja luomutiloille.

Tuotteen pH tiivisteenä 14,0.

Käyttökohteet

Putkilypsylaitteistot, lypsyasemat -ja robotit, tilatankit.

Käyttöohje

Huuhtele lypsylaitteiston ja tilasäiliön osat haalealla vedellä. Laimenna tuote 0,35–0,6 dl/10 l vettä veden kovuudesta riippuen. Käytä pesussa riittävän korkeaa pesunesteen lämpötilaa, noin 70–80 °C. Pesunesteen loppulämpötila ei saa olla alle 40 °C. Kierrätä pesuliuosta 5–10 min. Huuhtele pesukonevalmistajan ohjeiden mukaisesti. Lypsyrobottikäytössä noudata valmistajan käyttöohjeita.

Sisältää

synteettisiä tensidejä, kompleksointi- ja dispergointiaineita, natriumhypokloriittia (sisältää aktiiviklooria 5,0 %), natriumhydroksidia

Varastointi

Ei saa jäätyä. Suojeltava auringonvalolta.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Katso myös

Usein kysyttyä tuotteistamme

Suurin osa Finn-Eloxin tuotteista kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Vuonna 2024 muutamme Pirkkalaan, jota ennen olemme toimineet Lempäälässä. Tuotesivulla on yleisimmin erikseen infoa, mikäli tuote ei ole valmistettu Suomessa (esim. Eurodet-tuotteet sekä painepesurit). 

Nykyaikainen tuotantolaitos rakennettiin Lempäälään vuonna 2007, ja yrityksenä Finn-Elox on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1995. Kokemusta löytyy siis yli 25 vuoden ajalta!

Myyjiemme yhteystiedot löydät toimialakohtaisilta sivuilta (selaa ylävalikosta) sekä Henkilöstö-sivulta. He auttavat sinua ratkaisemaan juuri sinun pesuaine- tai huoltotuotetarpeesi pitkällä kokemuksella. Myös EloxBotti voi ottaa ylös yhteystietosi ja pyytää myyjää soittamaan.

Javisst! Vänligen kontakta André (045 135 5799) eller Kai (040 940 3438). Tyvärr har vår hemsida ännu inget material på svenska, men André och Kai hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter.